Artikkelimme päivähoidosta

Artikkelimme yhdessä Aleksi Karhulan ja Elina Kilpi-Jakosen kanssa päivähoidon hyödyllisyydestä kouluttautumiseen on herättänyt laajaa huomiota. Se löytyy työpaperimuodossa täältä: http://wpsei.utu.fi/wp-content/uploads/2016/04/WPSEI9.pdf

Erityisesti kannattaa tutustua diskussio-osuuteen sivulta 11 eteenpäin.

Juttu julkaistaan keväällä 2017 kokoomateoksessa Blossfeld, Hans-Peter, Kulic, Nevena, Skopek, Jan & Triventi, Moris (eds):  ”Childcare, Early Education and Social Inequality – A Cross-national Perspective”. Cheltenham, UK and Northampton, MA, USA: Edward Elgar.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s